Mon, 24th August 2009

Assalamualaikum wbt
sedar tak sedar
dah 3 hari kita berpuasa
Alhamdulillah

sbnonye tak de mende pn aku nk story mory ari ni
tp aku nk kongsikan ke'syiok'an aku ngan korang
nk kata gembira smp melompat tu tak la
riang ria dlm kepenatan ade lah

ape ke idaknye penantian & perkiraan huby aku
berakhir dengan datang nya katil & tilam baru!
mst de yg kata "dapat katil & tilam pn nak kecoh ke?"

tak pe..katalah sebanyak yg mahu
aku bg laluan utk korang berkata gtu
janji aku suka & happy melihat
huby aku tersengih & tersenyum puas

aku tak kisah pn tdo berlapikkan toto
mana² yg sempat & dirasakan selesa kalo dh ngantuk
alkisahnya aku igtkan huby aku hanya membeli tilam biasa
tak sangka plak tilam pujaan Ziana Zain ni yg jd pilihan hati

owh ye! sblm aku lupa
aku nak ucapkan selamat pengantin baru
kepada Haslinda Awang(ye ke nama dia ni)
yang telah selamat diijab qabul pada 2Ogos2009
& majlis resepsi akan dibuat pada hari raya ke-3
time anniversary aku lak tue - 3syawal:X
dan di hari birthday cda - 22sept
bertempat di dewan serba guna Tg. Piandang
meh kite ramai² serbu!!hehehe
selamat melayari alam rumahtangga &
moga kekal hingga ke syurga...ameen

k ahh..tu je nk share!

daaaa~...

*pe juadah utk berbuka nnt?

4 comments:

| Krsty Pinky | said...

selamat berpuasa...
fuh..dpt tdo kat tilam ziana zain tu..
best2!!

~:|:sara:|:~ said...

to |Krsty Pinky|:
selamat berpuasa juga!
nnt bila free time meh le kita rramai berbuka posa sesama..
amcam?

| Krsty Pinky | said...

bleh..my parentz will be coming this sunday..so bukak pose same d umah baruku nak?

~:|:sara:|:~ said...

this week kami sume nk kelik kpg...
next week leh la...
akan aku usulkan kpd sume...