Thu, 15th January 2009

Oleh sebab ari ni aku tak de keje disebelah pagi. Seperti yang aku janjikan aku nak upload pix semasa kami di Genting. Oraite la tue dari tak de gambar kenangan langsung kan. Enjoy!!

~Dalam London Bus...berangan!~

~Anak siapa yang hilang nih??!...sorry sayang~

~Kononnya ada di London la nih!kekeke~

~Babai abang!~

~Aku pn nak jugak bergambar kat dalam bus nih!hukhukhuk~

~Kawan2 aku menaiki Flying Coaster~

~Betapa happynya mureka!~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ni plak hadiah yang aku dapat dari hubby aku! Huhuhu.
~Teka la apa isinya...;p~

~Subang nih aku beli sendiri daaa~

Sempat jugak kitorang submit jadi membership WorldCard Malaysia Genting City of Entertainment. Saje je apply sebab ianya percuma! Hehehe.

4 comments:

~*Krsty_Pinky*~ said...

hubby anda bg pakaian dlm ke?
hahahahaa...
sbb bag tu nama BLUSH!

~:|:sara:|:~ said...

hahaha..huhuhu...hohoho
kalo dah bag namanya Blush mst la barang dlmnya pn yang berkaitan dgnnya jugak...tak gtu...

~*Krsty_Pinky*~ said...

btol la maknanya aku teka kan?
hat mana wei?
atas ke bwh?hahaha:))
ke bj tdo?

~:|:sara:|:~ said...

btol la tu..
hat mana??hukhukhuk...malu plak ;p
hahahaha
baju tdo je...2 2