Tue, 17th March 2009

Alahai, malasnya nak mengapdate blog yang satu ini. Sepatutnya selepas balik dari bercuti minggu lepas aku dah mula update. Tapi di sebabkan aku mendapat minat baru, tak de la aku update blog ni berhari2. Hehehe.

Percutian 2 hari di kampong memang cukup memenatkan & meriangkan aku. Aku ingat kali ni aku hanya balik kampong semata2 untuk menyelesaikan urusan rasmi tetapi Alhamdulillah, aku dapat luangkan masa melakukan xtvt bershopping ngan kak aku. Best sbb derang ni jarang sekali bershopping sakan.

Bila balik kampong, banyak perkara bermain dlm pala ni. Time nak beli belah pn sama. Sbbnya kt pB tue dah memang terkenal ngan kain baju yang murah2. Sememangnya aku tak melepaskan peluang. Hubby aku lak tak balik, lagi la mudahkan aku nak gerak. Kuikuikui. Selama 2 hari berturut2 aku menyerang pizza hut. Sebabnya, tak lalu makan nasi. Tapi sayang, aku tak dapat makan bersama Bonda dicni. Huhuhu

Malas nak cakap banyak. Korang lihat & komen sendiri la. Enjoy!!


Day 1

~ Garlic Bread + Mushroom Soup...yUmmy~

~ Thousand Island ~

~ Creamy Carbonara ~

~ Me & Husna ~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Day 2

~ Me, Husna & Kak Bib ~

~ Anisah, Kak Chik & Kak Ella...pEacE!!! ~

~ Badrul & Hawaiian Tuna ~

~ Eerkk...Alhamdulilah, Licin Nih ~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~ Pernah tengok super duper jumbo culculator tak??mst tak penah kan. Hehehe. Kt pB ada 1. Tengok nie.
~ Kak Bib bersama Super Jumbo Calculator...hakhakhak ~

3 comments:

~*Krsty_Pinky*~ said...

mak aih..saiz jumbo btol kalkulator tu...
sonang la tekan2 ye..hehehe..
ceria tol hangpa mkn2 ye..jeles2...

~:|:sara:|:~ said...

calculator tu kalo mata rabun jauh pn leh nampak....wakaka...

rugi mu tak turut serta...beh ni...huhuhu...

~*Krsty_Pinky*~ said...

hahaha..aku rabun..tp idak le smpi tahap nk beli kalkulator gaban besau..
hahahaha...