Fri, 13th February 2009

Assalamualaikum...Hola…

Hari ni aku cukup bersemangat sket nak datang keje awal & insyaAllah kalo bole aku nak balik awal juge. Gile kentang!~. Hehehe.

Nape aku bersemangat? Aku bersemangat bukan pasal valentine sok hari tapi yang pastinya aku akan menyepraisekan family aku. Geli hati jerk. Ni sume idea baaeek punya dari Bonda. Hehehehe. Tak sabar banget nih.

Tak de apa pn yang aku nak share hari ni cuma saje nak ngepost pasal kejadian minggu lepas & minggu ini yang aku tak kasi tahu dalam entry sebelum ni. Lupa...hehehe

~ Pertama:-
Hubby aku menghadiahkan aku sebentuk cincin & sebuah novel “CHINTA" karya NorHayati Berahim.
~Tarraaaa~

~Cover buku ni muka Wentworth Miller@Micheal Scofield...kan?Aku lom start baca lagi. Bz! Huhuhu. ~


~ Kedua:-
Aku belikan Bonda seutas rantai tangan. Saje je. Pendapatan lebih apa salahnya. Jika aku mendapat cincin. Maka aku pn bagi la kat Bonda hadiah yang sebegini.

~ Suke aku tengok bilamana Bonda memakai gelang pemberianku ~


~ Ketiga:-
Kami kuo g makan kat restoran MJ. Best amat.
~ Me & Momma ~

~ Chicken Sandwish yang aku order ~

~ Chicken Cheese kak aku ~


Ni jelah pon yang aku nak share di cni. K lah, bos aku pn dah masuk. Aku pn dah nak balik. C ya...

~ Agaknya sekarang ni kawan baik aku tengah bergumbira ngan pakwe ye kat atas Genting sana. Bestnyier terasa nak jejak lagi ke sana. InsyaAllah kalo ada rezki lagi aku nak bawak Bonda & PIL aku lak ke sana. Leh la aku gunakan segala voucher pree yang aku dapat ritu. Huhuhu.

~ Doakan perjalanan aku bersama Bonda pergi & balik dengan selamat. Amin…

9 comments:

~*Krsty_Pinky*~ said...

mak aih..mknn!
terliur aku tgknye..huhu...
bagusnye ang..siap bg mak emas lg tu.. :)
bonus ramai ka tahun ni?:P

~:|:sara:|:~ said...

kalo ang datang umah aku, leh la aku ajak mu g mkn kat ctu. Sedap dowh!

Alhamdulillah, ada rezki lebih bole la...
gpn bukan selalu aku nak bg barang cem gtu...huhuhu

~*Krsty_Pinky*~ said...

aku sudah tamatkan sesi mbaca novel CHINTA hari ni...
hah...lega2...
xyah aku pk2 ending citenye..

~:|:sara:|:~ said...

wah...copek ekau baco buku tue?
den tak nyompek lagi ni ha...
tu la bak org kato kalo sudah mulo baco mesti nak baco sampai habeh..
;p

beh ko cito tue??sajo la tanyo...

~*Krsty_Pinky*~ said...

beh hoo...
pehni nk tgu next novel plaks..
hahaha..addicted plaks rsnye :P

~:|:sara:|:~ said...

dah bape banyak ang kumpul cite norhayati berahim?

leh aku pinjam...hukhukhuk

~*Krsty_Pinky*~ said...

alah,br 2...
yg lain xde pun:D

Miss_Eida said...

nama aku pon msuk skali ek..hehehe..mak ai besnya dpt cincin..ble la aku nk dpt cincin gitu..ishk...

~:|:sara:|:~ said...

ang tunggu la ang bertunang + menikah nanti..sah2 la akan dapat cincin..huhuhu...

aku pn terasa cm xcited plak sbb kawan aku dah nak kwen..hehehe ;p