Mon, 9th February 2009

Fuhh! Nasib baik hari ni bos aku tak kata apa2 sebabnya pagi tadi aku bangun lambat & datang keje pn lambat lah. Hehehe. Dekat 9.30 gak la baru aku sampai office. Nasib la jugak hari ni public holiday bagi sesetengah co. Tak delah teruk sangat walaupn bg diri aku datang lambat tue adalah amat disiplin keje yang paling teruk sekali.

Ini 2nd time aku datang lambat dalam masa tempoh 3 tahun aku keje kat cni. Berdebar2 jerk rasa di hati time masuk then nampak bos aku kat bilik dia tadi. Huhuhu. Elok juga dia tak tanya kenapa aku datang lambat. Kalo dia tanya alamatnya akan aku bgtau dia kenapa aku lambat. Selambe je la kan. Bos sporting tapi tak leh la buat selalu. Tu pn tadi aku cuma cakap sorry je. Hehehe

Macam mana aku leh bangun lambat?

Aku pn tak sure kenapa aku bangun lambat sedangkan alarm sudah berbunyi. Ke aku tido tak sedar diri. Huhuhu. Ye la tue. Teori yang tak dapat disangkal2 lagi. Mungkin aku penat ngemas bilik semalam kot. Aku beli almari baju baru. So, dah alang2 aku kemas bilik tue. Terus la semuanya aku kemas sekali. Letih jugak ngemas walau bilik sekangkang kera.

Owh, malam minggu hari tue kami pegi makan kat restoran MA. Mak, kk ela, adam & mastura ikt serta, kitorang menapak je kesana. Kebetulan malam tu tak de lah ramai sangat pengunjung yang ada kat ctu. Kalo tidak, mesti bersesak ngan umat.

Anyway, ni je lah cite terkini yang aku nak kasi tau. Huhuhu. K lah aku nak sambung main game balik nie.

Bubai…tata..titi..tutu

Assalamualaikum...

2 comments:

~*Krsty_Pinky*~ said...

woho...makwe...
isnin pun anda kije kah?
hebatnyeeee..

~:|:sara:|:~ said...

kije lah...
kontractor meh...mana mau cuti banyak2..huhuhu