3rd July, 2012 - Tue


aiyarkkkk!!!
aku mosan!
tatau pe nk buat dah
keje dah settle dr smlm..
mmg begoyang je la kaki ni..
sesambil kurek2 hidong sket
wahhh! mmg heaven la

ade tenet, line lak cam tokwan siput
ajenye selow nk loadingnye!
hilang mood nk men game or surf ape2

elok la pulak tengah2 mosan ni
tb2 teringat pasal blog blk
lepas congak2 kira tambah tolak darab bahagi
bole kata dekat 3 taun lebih x update...
hahaha
amek kau!


bukan tade idea or story nk update
ade.. tapi M nak mengarang & menaip
hukhukhuk
ce ce bygkan... 3 tahun..
penuh dah entry dlm blog ni
wah!

sejak 2 3 menjak
aku dah x menjuinkn diri dgn lbh aktif dlm alam maya ni
hanya berfb je.. tu pn men game...
bkn tak boleh nk berso-sial mcm dulu
tapi aku sendiri yg bt keputusan mcm ni
bukan sbb faktor usia,
tapi lbh kpd rasa nk jauhkan diri..

rasa macam nak bersara dr on9 mengon9 ni..
tapi syg.. kt ctu la ramai kawan2 aku..
so aku low profile je la..
aku ada.. lebih syok jd stalker n silent reader

erkkk... part stalker tu best!
skurang2nya aku ttp amek tau kan
apa2 perkembangan kengkawan..
walopn aku malu2 rimau nk tego..
malu tapi mahu
aaaaa.. me mish my old frenz!
uhukkk! :">

2 comments:

Miss_Eida said...

wah..dah update blog gitu..aku pon dh brkurun tak penah update blog tp aku bukak blog setiap masa sbb aku suka bc blog org..hehe

so ni kira aku bg semangat la kt hang supaya update tetiap ari..aku jd tukang bc..hoho

me said...

ni pn aku risau gak kot2 jd hangat2 ta*ik ayam.. hahaha
memula rajin sgt... ujung2 tu dh suram.. pasni kalo tinggal blog tah taun bila lg nk update.. kahkahkah