Wed, 24th December 2008

Menghitung hari
Detik demi detik...


Aiseh...tinggal sehari jerk lagi aku nak balik ke kampung. Woohooo! best yang teramat best. Tak sabaq dah rasa. Cam budak-budak la plak kan. Hehehe. Hari ni aku begitu kalot menyiapkan kija-kija yang aku tak usik langsung sejak dari hari senin tadi. Hohoho. Memang dasar pemalas kan aku nih!.

Pagi tadi aku sempat menghabiskan pembacaan novel yg bertajuk "Tiada Batasan Sayang - Norhayati Berahim". Novel ni dikeluarkan pada taun 1996. Terlalu lama, tapi baru sekarang aku baru habis baca. Lagipun sekarang ni aku tengah giat mengumpulkan hasil karya penulis tersebut. Apa-apa ja hasil karya beliau aku mesti beli sbb aku tau cerita yang disampaikan amat best & kadang tu terkesan juga dihati.

Nak balik kampong sok, baju pun lom kemas lagi. Almaklom la aku balik kali ni, hubby aku tak ikut serta. Hehehe. Ada banyak can la aku nak berjoli-joli sakan ngan mak aku. Hahaha. Plan dah memang bersarat dalam pala ni. Cuma tinggal nak melaksanakan saja. Huhuhu. Tunggu la balik ni. Tau la apa projek aku kat kampung nun. Tapi niat aku nak balik ni semata-mata nak jumpa mak aku & nak p kenduri saudara. Niat kene baik, kang tersasar niat payah lak. Hohoho ;p

Klah korang, aku nak siapkan keje aku yang memang takkan siap hari ini. Garenti punya lah. Doakan aku selamat sampai & selamat kembali ke cni.

Daaaa....~

2 comments:

~*Krsty_Pinky*~ said...

makwe..ang bcuti nt bape lama?
jelesnye nk blk kg...
xpe2...aku pn balik ph hape this weekends..
hahahaa..

~:|:sara:|:~ said...

aku start amik cuti start dari ari ni. (khamis) mlm ni aku balik nek bas bersama ngan kk bib & yg lain.

meh arr jumpe kat duta.