Mon, 27th April 2009

Assalamualaikum wbt...

Cute plak aku nengok icon kt atas nun. Hahaha. Gatal jari jemari nak mengetest. Ade khoje, tp sesaje suke.

Jika ikut perancangan awal kemarin aku akan turun ke PWTC. Tapi, disebabkan aku tak tdo semalaman (cari penyakit). Terpaksala aku & huby cancelkan aje. Huhuhu.

Aku tak tdo pn kt umah mak mertua aku. Aku melepak kt cc kt tempat kerja huby aku. Petang sabtu tu pas aku habis keje trs aku g Kepong dengan alasan lunch, huby aku bawak aku g Jusco dulu. Sebelum makan sempat jugak aku & huby p tengok wayang. Hahaha.

Cite 'Jangan Tegur'. Seram babe seyes aku cakap. Tapi ada la dak² cina yang tgk cite ni buat lawak trs cite hantu bertukar menjadi cerita paling lawak pnh aku tengok. Tak kering gusi aku gelak bila dak² cina tue buat lawak. Dah la dia duduk kt depan selang 1 seat dr aku. Mak aii suke plak dia. Serasa aku, andainya tak de dak cina tu. Mau kitorg dok dlm panggung kejong muka. Seram & menakutkan.

Cite dia best tapi pendapat aku yang dah tgk cite ni. Tajuk dia 'Jgn Tegur' tu amat tidak tepat dengan jalan cerita yang disampaikan. Sampai hari ni aku still terpk ada ke babak pelakon p tego mana² makhluk. Tak de plak. Apa yang disampaikan dalam cite ni adalah mengenai perbuatan sihir@saka. Tak de kene mengena dengan jangan tegur. Bukan aku sorg je pelik. Huby aku pn sama. Tertanya² dimanakah babak²@plot² yang berkaitan dengan tajuk. Huhuhu

Walau apa pn aku tetap salute sama produksi cite ni. Memang best. Tak rugi korang p tonton. Menyeramkan. Scene 'org' terbang dlm wad tue yg paling gerun sekali. Hahaha.


+++++++++++++++++++++++++++++++++

Lupe plak nak kasi tau. Aku dah dapat confirmation dr tour agent. Minggu depan aku & geng akan berlepas ke pulau. Huhuhu. Suke sungguh aku nak bercuti. Pale tengah runsing. Mudah²an aku dapat habiskan keje aku sebelum aku berlepas ke sana. InsyaAllah.

K lah, aku nak sambung balik bt keje. Daaa~

+ InsyaAllah, kawan² aku nak berkampung kt rumah sabtu & ahad ni. Sila la sila. Jangan malu².

4 comments:

| Krsty Pinky | said...

hoho..aku dh lama btol x tgk cite seram sejak mgandung..
yela,takut nt tbawak2 plaks..
x elok utk org preg..
ingt nk tgk,tp ade si cilik ni kang tkejut plaks..hoho...

~:|:sara:|:~ said...

seyes cite dia mmg seram. mmg ada arahan pn tak benarkan ibu2 preggy/org lmh semangat/lemah jantung tgk. kang terbawa2.

kang kalo tgk gak mst terigt je babak dlm spital tue..kihkihkih..

un@ said...

yg ucu ckp tajuk x sesuai ngan cita tu, khai pun ckp gak..huhu..
cmna cita dia? best?

~:|:sara:|:~ said...

khai???aku dah lama tak p tengok blog pakwe aku sorg tue...hahaha
mst la best una wei....rugi ang tak p tengok...