Sat, 25th April 2009

Hari ni, aku akan pergi ke umah p.i.l aku. Tak jauh pun, kt Kepong je. Hehehe. Dah lama aku tak jenguk derang. Nak kata aku bz sgt, tak pn. 'Dreba' aku yang tak bawak aku blk sana cmna aku nak p. Huhuhu. Rindu pada anak buah aku yang sorang tue. Denga kata bertambah nakal sekarang ni. Mesti makin cumel.

Nampaknya, buat pertama kali aku akan meninggalkan konsert af. Huhuhu. Im not peminat fanatik af okey!. Aku tengok persembahan derang je. Pastu jd pengkritik tak bertauliah kat room. Kekeke. Lagi pn dok kt umah nak buat ape sgt kalo d malam hari. Rehat, tgk tv & mentelaah novel tu je la keje aku saban hari.

InsyaAllah, kalo tak de aral sok. Aku & huby akan menjejaki ke PWTC lagi. Kali ni huby aku beria² sgt nk g. Nak bergambar ngan Kak NB katanya. Mana tak nya, minggu lepas aku tak berpeluang nak bergambar bersama. Aku plak nak sgt order novel yang aku tak de tue. Bia cukup koleksi kak NB baru puas hati.

Terasa nk p tengok cite Bohsia plak. Cam best je bila aku tengok sebalik tabir cite ni. K lah, tak de idea ni wa cau lu babe.

+ Beznya sekarang Bonda, kk Bib & Una ada d umah Achek. Hari ni Yong & Angah plak akan menyusul. Terasa malam tadi gak aku nak ada kt sana. Huhuhu. Tak pe sabo². Nanti de masa leh gak kumpul² reramai cam tue. Kebetulan jugak, ari ni p.i.l kak aku pn nak dtg umah.

2 comments:

suealeen said...

jeles aku deme bergader-gader di sana... hish!

kak Bib said...

tak pe nanti korang balik la n kita bergeder2 kat kg or rmh achik juga...