Sat, 18th April 2009

Assalamualaikum...

Apa macam cover blog terbaru aku?hahaha. Ni lah perbuatan orang yang tak dak kerja. Godek sana sini tak tau nak buat apa. Kuantiti kerja aku yg tak bape nak belambak skg ni. Huhuhu.

Malam ni Bonda & Kak Chik akan berangkat balik ke kampung. So, untuk mengisi ruang waktu yang masih berbaki beberapa jam je lagi kami plan nak bawa Bonda & Kak aku tue p meraound² sekitar kawasan. InsyaAllah, kalo tak de aral myb kami p air terjun kot. Huhuhu. Sape nak join, angkat kaki. Wakakaka.

Kebetulannya, di rumah sekarang ada bapa saudara aku mahu join same mandi sungai. Meriah btol kali ni. Tak sabaq plak aku nak tunggu kol 1 nih. Suda lama aku tak jejak air sungai yg sejuk. Best².

Untuk esok plak, aku akan kuo p ke Pesta Buku kt PWTC. So, kengkawan apa tunggu lagi, moh kita serbu sana la. Hehehe. Kebetulan sok nak g PWTC, aku nak g beli tiket bas untuk trip yang akan aku pergi nanti. Kalo ikutkan hubby aku, dia nak ajak aku p hari ni. Tapi oleh kerana nak membawa Bonda & kak aku berjalan. Plan telah dirombak ke hari esok. Tak kisah la, janji aku dapat luangkan masa bersama Bonda sebelom ye balik kampung. ;p

+ Tak silap aku, kawan aku ada turun kL minggu ni. Jadi ke dia dtg. Rindu pada dia. Bila bleh jumpa ntah, nak bergosip panjang ni. Ahaks.

4 comments:

| Krsty Pinky | said...

hoho..behnye nk g pesta buku..
ade norhayati berahim wooo...

~:|:sara:|:~ said...

kalo ang ade..leh la p same..

| Krsty Pinky | said...

aku ka tgh pantang br 2 minggu..
mende nk gi..kakaka

~:|:sara:|:~ said...

ala yda, ko anto la huby ko g borong buku ctu...ganti ko yg tak dpt g..hehehe..