Fri, 26th June 2009

Bosan,teruja, letih & malas. Sume tu ada dalam perasaan aku. Kenapa aku kata cam tue?

Bosan - Bosan aku tengok blog ni. Hari² aku bukak aku nampak reben reben reben. Hahaha. Nak tukar tapi lom ada 'rupa' yang terkenan di hati. Sampaikan aku terpk daripada aku tak tulis apa² kt blog ni. Bek aku buang dlm tong sampah je. Tapi sayang plak ;)). Hakhakhak. (Ni la pepatah menyebut; org nak berblog, dia pn nak berblog jugak!). Last² nya, tak jalan pn. :-"

Teruja - Sememangnya aku teruja \:D/. Ada 3 perkara yang membuatkan aku begitu teruja sekali. 1, Aku nk balik kampung(8-> lame dh tak balik ni). 2, Bulan depan besday aku(>:/ kasik hadiah). 3, Aku nak jumpa kenalan baru(adela sumone;))).

Letih - Apsal aku letih. Tak la letih mana pn. Cuma badan terasa lesu. Badan lak panas. Kerongkong sakit lak. Cam demam tp ntah la. Tapi dalam hati semangat still membara. Ari ni aku berjaya berpuasa 3 hari dah berturut². InsyaAllah, kalo boleh aku nak cuba berpuasa sebulan bulan Rejab ni. Go go Chaiyok!!!:)>-

Malas - Ape ni?penyakit ke:-?minta simpang la penyakit ni. Tapi ada sikit jangkitan yang terkena pada aku. Ciss!keje ada, malas nak buat. Banyak pk pasal nak balik kampung je. Plan p sana, plan p sini. Ngeh³. Rasa cm nak bercuti dari sekarang je. Keje sampai taun depan pn tak habis;)).

* Tahniah utk Mehan Mohandez telah berjaya mendapat pekerjaan di Putrajaya=D>. Dekat la kita nak berjumpa nnt. Demam Transformers bermula. Aku tak melepaskan peluang berhujung minggu di TGV. Hek³. Selamat menonton & selamat berhujung minggu!:D.

2 comments:

suealeen said...

wei... update larrr.. tak update tu yang mood nak memblog tu lari...

~:|:sara:|:~ said...

ni nk update le ni...huwahuwahuwa..