Mon, 15th June 2009

Aduhai...dah habis dah musim cuti sekolah. Hu³. Cam la aku ni p sekola. Hek³. Malas betol la sekarang ni nak update blog. Ntah nape. Perasaan main² banyak. Ape tak cukup main lg kah aku ni. Hu³. Idea nk bercerita ada. Malas menaip mungkin. Keh³.

Kelmarin sepatutnya aku ikut akak aku melawat Mira di USIM. Oleh d sebabkan hubby aku yang keletihan tak tdo, tak de la aku turut serta. Huk³. Pada mulanya tak de planning nak kluo pn. Nak mengabiskan masa cuti di umah. Tapi aku ni mana la betah dok umah. Mesti nak kuo juga.

Bermula dengan mencari restoran sekitar utk makan & seterusnya tempat utk kitorang lepak. Aktiviti tak de, macam² la terpk dalam pale ni. Tak amek masa yang lama buat keputusan p JJ Kepong. Lagi pn sane ada telephone fair. Jenjalan cuci mata. Masa yang nk d buang pn banyak lg. Sempat juga kitorg ni p tengok wayang. Keh³. Cite "Blood; The Last Vampire". Huby aku masuk je sane pe lagi, awal² dah kalah. zZzZzZ. Hahaha. Orang lak tak ramai yg tengok cite tue. Selesa amat dowh!

Habis tengok movie, singgah lak ke booth telephone. Dalam hati ni tak berhajat pn nak ada telephone baru. Ntah cmne, aku sesaje gatai sembang² ngan mamat cina ni. Kononnye survey hp. Ha³. Padahal tak de arah tuju pn. Dah tak de igt nak membeli. Pas sembang², risik² rega, dapat la half price. Hahaha. Tanpa berlengah aku pn p la cucuk dwet beli. Kih³. Sungguh tidak ku sangka. Mini iPhone cap ape ntah ku miliki. Tak mahal pn. Kih³. Kalo nak beli iPhone Apple tak mampu den. Mampu² tp lebih baik aku guna dwet utk beli hp tu ke benda lain de gak pekdah. Hp murah² suda janji aku leh sms & call.

Pic hp nya tak dapat aku uplod ari ni. Aku rasa hp tu cute sgt. Terasa cm nk geget². Hik³. Function hp ni cm hp lama aku gak. Camera, ok² la. Tp lebih elok dr camera hp pink aku tue. Ho³. Ape² pn hp pink aku tu aku serahkan utk huby aku pakai sementara. Kalo aku nak tuko² pn bule. Syok²!


* Korang dah tengok ke cite Terminator Salvation ni?Best amat! Pertama kali aku makan popcorn tak habis. Punya ralet tengok!. Kekeke.

2 comments:

| Krsty Pinky | said...

oit..nt post la pix hp baru..
leh aku layan tgk..hehehe...

~:|:sara:|:~ said...

worite! skg ni tak de camera yg leh aku snap...hehehe..

nnt aku bt entry pasal phone aku tue ek...ngeee~ hek³..