Mon, 1st June 2009

Huwarghhh!!!nantuk agie. Mata masih kelat². Kalau la ari ni cuti cam dak² sek kan bagus. Leh la jugak aku menyambung lena. Hikhik.

Dalam masa aku buat keja, sempat lagi aku mencuri masa mai ke blog ni. Ngulo sebentar bersama choki². Lalala. Sedap woo choki². Kalo nak p la beli. Kekeke.

Semalam aku & keluarga p kenduri saudara di Kapar, Klang. Meriah. Majlis berlangsung dr hari Khamis malam Jumaat. Kiranya 3h3m. Bermulanya dengan malam bertahlil, malam pernikahan, malam berinai kecil & di susuli dengan majlis perkahwinan. Tak banyak gambar yang aku snap. Sebabnya, camera tak de. Ni sume dr camera hp sepupu. Nak harapkan camera hp aku. Bek jangan. Rosak muka orang. Wahuahua.

Ni pix yang kami curi² amek. Jom cekki out!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ni plak aku terjumpa dalam youtube. Tercari² lagu yang di nyanyikan oleh pengantin lelaki semalam. Di upload oleh abg Hasnol. Siap masuk muke aku lagi. Kakaka.



Hanya Padamu - Qiara

Hanya pada mu
Ku serahkan segalanya
Kau bertakhta di nurani
Anggun cinta mu abadi

Hanya pada mu
Pertama dan yang terakhir
Pohon cinta ku merendang
Disirami kasih suci

( korus )
Jiwa ku dipalu gemersik tak terkira
Hampir ku terlena dalam belaian mu
Cinta mu selembut sutera menjadi saksi kasih ku
Tiada dua hanyalah satu kau yang ku cintai

Sekelumit cinta sekurun kerinduan
Ku rempuhi ranjau duka
Membara sehangat api
Terhapus sepi di hati ku

Seulas bibir mu kelu tidak berkata
Namun ada sesuatu
Nurbisa dari mata mu
Terpancar cinta yang sejati

Awan yang berarak saujana membiru
Cerahlah wajah mu di rimba sendu ku
Menjadi hamparan cinta suci

6 comments:

| Krsty Pinky | said...

aku pn x tau si anden tu nyanyi lagu ape..
tp tau lagu2 jiwang..hehehe..
kagum sey siap upload dlm youtube lagi..hahaha

~:|:sara:|:~ said...

tu la pasal...time aku cari² tue aku ternampak nama ziehan & huby dia..keh³..x ku sangka abg hasnol uplod dlm utube..

noorra said...

uihhh...hebat la dia menyanyi...leh jadi geng kita g karaoke lepas ni...hehehe

~:|:sara:|:~ said...

tu pasal...sora dia cm penyanyi asal...sah rajin berkroke gak ni...

HasnolMizam said...

fuiyoo.. masing2 kena prektis la lepas ni.

Sa Rathisa said...

kalo aku jd geehan...aku menghayati habis...meleleh.....ala geehan malu2