Fri, 17th July 2009

Erkkk~x(semalam aku kebosanan tahap dewa api sbbnya sehari line tenet kt opis bt hal. Hampeh!!. Dah la aku kekurangan pekerjaan sehari dua ni siot je rase. Mati idup semula kutu kt kepala ni sbb tak de tenet. Bosannn!!!!. Dengo lagu??dah dengo dah…tapi tetap tak sebezz melayari tenet:Dhuhuhu. Impak maksima semalam tue. Ni sah de yg dengki x kasi aku beron9. Dush²!!

Tengah² boring tu sempat plak aku menyiapkan draf baju group aku. Sekadar mencari keja walaupn takde keje;)). Belbagai jenis dah aku cuba draf tp yg ni gak yg aku berkenan sbb simple. Nk bt yg gempak² tak cukup bahan. So, any comment?

~ Front ~

~ Back ~


Hari ni, line tepon aku plak bt hal. Tak paham aku apekah yang terjadi:-??. Janji tenet ade dah cukup utk aku;)).

* Selamat berhujung minggu. Pe planning korang hujung minggu ni?

6 comments:

kak Bib said...

Belakang baju tu tulis la tempat2 yg korang dah p bersama mcm genting , Lang tengah n menara KL nanti...

~:|:sara:|:~ said...

tu dia..kalo cmtu bederet la nama tempat yg kami p...hahaha...

idea yg bgs gk tue...hehe

suealeen said...

tak dak idea.. tapi aku ada satu idea lain..






apa kata hang buat tag yang aku bagi? ada satu lagi yang latest.. hahaha

~:|:sara:|:~ said...

ya²..akan ku siapkan tag itu...
hahaha...

| Krsty Pinky | said...

yo...pink tu..ko ni dh minat pink ke ape?hahahah..

~:|:sara:|:~ said...

ntah la...sejak² de hp pink ni sumenye beraleh ke kale pink....
hahaha...

da, ko kalo blk umah along jgn gezut sbb dinding depan tu pn dah berkale pink...