Fri, 3rd July 2009

Woooyeayy!\:D/...penantian aku berakhir dengan kejutan:D. Ngeh³. Suke² sbb huby aku dah balik. Buat aku riso:-ssepanjang 2 hari ni. Walaupn aku tau sekadar pergi servis keta & stay kt umah mak tapi aku tetap riso:(keselamatan ye.

So, my humvee dah siap diservis. Sememangnya sblm blk kpg ni aku nk sume benda settle. Kang baru la besh nak berjoli. Hek³;)). Manyak plan yg nk dibuat. InsyaAllah, dipermudahkan la sume & berjalan lancar.

Sepanjang tempoh menunggu huby, sempat gak la aku melayan lagu Rabbani - Nawaitu. Ingat nak jdkan lagu tu official mp3 dlm blog ni. Tapi bila dpkkan blk tak yah le. Nyemak tinge je. Tak cukup² ngan winamp yg dah sedia terpasang;)).

Keterujaan aku yang ilang pn dah terisi semula. Besh². Tak sabo dah. Esok & minggu depan umah aku akan menerima kunjungan dr my besh budy!gamat la nanti. Wild party<:-P le katakan. Ngeh³;)).

K ah, nak redy blk umah. Sampai ketemu lg ya donk!daa~

2 comments:

| Krsty Pinky | said...

aku pun slalu suke 1-1 lagu tu,nak wat ringtone..
tapi tetiba malas...wakakaka..
sebab nyemak ajo!

~:|:sara:|:~ said...

hahaha...
mmg nyemak...
sakit tinge dengo manyak lagu...
ntah mana 1 yg nak d dengo ntah...
hekhekhek...