Mon, 20th July 2009

Assalamualaikum..aloha!

Amat curia & happy aku hari ni:">malu plak nak cite:-j. Ingat x soklan kt nota kaki pd entry lepas aku ada tanya "apakah planning anda di hujung minggu ni?".

Sebenarnya, ia ada kena mengena dengan hujung minggu aku yang telah tersasar dr plan asal;)). Mengikut plan asal, aku akan mengabiskan masa di JJ:Dsmbl survey cam. Pada masa yang sama, abg ipo aku de perlawanan bowling kt Sunway Piramid, so dengan 'tak malu'nya aku menjoinkan diri apabila diajak oleh kk aku.

Berbalik pd niat asal lak, aku sememangnya nak survey cam so tak de la rasa p sana tu buang masa@cuci mata semata²;;)tp window shopping sakan kami!. Setelah puas aku meneliti kedai cam 1 per1 yang ada kt sana.­­ Aku tertarik & menarik pada Sony Cam yang sungguh jambu!;)). Tadaaa. Hekhek.

~♥ T90 ♥~

Sejak² akhir ni aku amat meminati color ini. Tapi tak de la membuatkan aku sbg peminat pink 'tegar'. Apa yg aku nampak pd color ni adalah jambu yg cute sekali. Apakah yang terjadi dengan mataku ini. Everything is PINK!. Nyway, hp aku pn dah sememangnya color pink:">(msh x ngaku lg tu!). Hahaha.

Ikutkan hati & andainya banyak uwang, mahu sahaja rembat Nikon D berape² ke;)). Tapi tak pe la, cukup dulu cam ni pn. So, dis week bz sakan aku nak memposingkan diri dlm cam sendiri:)). 8->alahai, raye taun ni dapat la berposing sakan juge!. Taun lepas tak de sekeping pn!Hampeh. Saling² tak de cam. Cett:P.

K ah, de keje...da~...lalalala...:-"

* Jgn lupe posing sakan di KL Tower yek!:D

2 comments:

Lady B said...

aduh..best tu kalau dapat sebijik camera tu..
huh~
love pink!

~:|:sara:|:~ said...

uyeayy!love pinky too...
hahahaha...