Mon, 6th July 2009

Wahai org² kampung...;))
Jangan lupe sediakan banner beso², kompang, bunga manggar, bunga telor, pencak silat & bla bla bla. Make sure sume² persiapan di buat dengan btol ye. Jangan ada kesilapan pn esok. Ni Datin Seri nak balik ni:p.

Haiyak!x sabo dah nak bercuti. Keje sume dah bereh!:-b(sebutan ala² heliza af4). Tapi 1 je benda yang tak bt lg...packing baju;))cukup lah liat. Rasa cm nak boh dlm bakul je;)). Ok x idea aku ni:->. Hehehe. Mana x nya, petang ni aku nak gerak tdo umah MiL aku dah. Nak kemas elok² cm tak dan je. Bio la, skg ni tanak pk psl packing baju dulu:-".

Sabtu td, spt yg di janjikan kawan aku dtg umah:). Sampai² je dia ajak aku mengeteh kt kedai. Aku yg pantang di ajak ape ke lagi, malu² rimau suke suki le menjoinkan diri:">. Kak aku pn turut serta. Maka beramailah kuo;)). Malam tue Faris merangkap pakwe Cda yang belanja...pssst ! Faris, nnt de masa belanja la lagi ek:Daku mmg suke kalo de yg belanja ni:)). (jaat punye kawan)

Kelmarin Cda bertolak balik UPSI lepas aku & dia bekpes di restoran Maju Hamad(sleng adam;)) ). Cuti sem dia pn dah hbs. Ni taun akhir dia sblm praktikal awal bulan 3 taun depan. Pejam celik;;)pejam celik jup je masa berlalu.

Sebut pasal masa berlalu ni, bape hari lg umo aku pn akan naik 1 angka. Rasa cm baru je lg smbut time taun lepas ramai²8->. Aku amek kesempatan bercuti ni & smbt di kpg ngan fam. Then blk cni baru de acara utk kwn² lak;)). Korang sume di jemput!. Sila la.


Dah tak de ape nak kongsi. Doakanlah perjalanan pergi & balik kami selamat. Berhati² di jalan raya. Take care. C ya...:-h

4 comments:

| Krsty Pinky | said...

hoho..parti liar ni ke?
wahh..sape jek yg hadir nih?

~:|:sara:|:~ said...

oit...cepat sungguh bg komen...
hahaha...
sape je, kawan² aku dulu tu la..
meh la join...:D

suealeen said...

aku mesti hadir punya bab² parti liar ni!

nak itut.. tapi anak aku plak sekolah...

sadisss!

~:|:sara:|:~ said...

hahaha...
tu la...kalo x sek mau ja aku angkut bwk blk...