Fri, 31st July 2009

Adeh#-oapsal la sejak seminggu ni aku M amat.
Badan terasa panas, pala pening semacam.
Cam nak apply cuti lak tp nak kemana:-?.

Nak kata keja menimbun, same je setiap bulan.
Arghh!sekadar mainan perasaan jew. Tak lebih dr tue.
Setan menghasut le ni;))syioh² p men jejauh kamo!.

Ri rabu td, sempat gak aku & huby mengabiskan dwet g tgk 2 movie ni.
Best dowh!tp yg plg kelakar gilos cite LandoftheLost tu arr.
So, aku syorkan korang p la tgk. Memang x rugi!.
Cite Pelham ni huby aku yg pilih, jln cite ok tp cm x bez sbbnya
last sekali John Travolta tu mati
& huby aku baru stgh cite dah I-).


Sblm aku lupa, skg ni dh msk bulan Syaban.
Maknanya tak smp pn sebulan kita akan berpuasa.
Pas sebulan puasa, raye menjelma.
Alhamdulillah, posa ganti:">dh hbs aku bayo.

Erkk, ape kene mengena nk posa ngan entry ni. Hahaha.
Ntah la, aku pn x tau!!
InsyaAllah, aku dh sedia dr segi mental & fizikal.

Ni sbb malam td punye pasal la
Bila aku dh x de keje mencarik keje.
Aku bercongak² pasal dwet raye.
Bape nak kasik kt anak buah & sedara.
Kalo de manyak rezki, igt nk kasi 'up' sket wet raye taun ni:D

Walaupn msh awal lg, tp aku tanak jd cm taun lepas.
Nk g tuko dwet cash sume bank kate dh habis!!
Seb bek abg ipo keje bank
Dpt gak la tuko ngan die.

K ah, manyak dh aku melalut ni
Sambung blk bt keje
Tata.....:-h:-*

Selamat berhujung minggu!

4 comments:

suealeen said...

aku suka tengok cita yang hero dia mati... hahahaha... sangat peliks!!

~:|:sara:|:~ said...

mmg peliks...tp dlm cite ni aku x suka john travolta ta ta ta ta tu mati...

tp muka dia rawk gilak!!

kak Bib said...

woi...aku tertarik dgn dwet raya....hahahaha bhgn aku tak de ke....up la lelebih sikit sbb kak mu ni dh tak kroje...

~:|:sara:|:~ said...

insyaAllah, kalo rezki aku lebih..
dapat la bhgian ang tue...