Tue, 14th July 2009

Semalam aku kebizian utk mengapdate blog. Lega hari ni ada gak ruang utk aku membelek blog² sekalian#:-s.

Hujung minggu yang siok sekali;)). Time kasih bt kengkawan aku yg baik hati menyambut besday aku bersama². Terharu aku!.

~ Pemberian mereka ~

Ahadnya pula, lepas bekpes kt kedai aktiviti pertama menaiki kuda. Tak jauh pn dr umah. Jalan kaki pn sampai. Memang best!.

~ Nama kuda ni Naga ~

So, dapat la merasa naik kuda sorang sekali 2 kali pusingan. Siok habis! aku lak dah lame tak nek kuda. Hekhekhek. Sebenarnya, joyride dibenarkan pada waktu petang sahaja tp aku yg ramah terlebih:">mule la tanye pasal joyride. Kami dikenakan charge RM8 sorg. Ok la gak tue dari tak bule naik lgsg sbb masa kami tu dah hampir tghari. Mana da org nek kuda tghari buta. Kehkehkeh.

~ Kami bersama Aliff ~

Golongan lelaki yg menemani langsung tak hingin nak mencuba. Tambah la huby aku, bek jgn tanya. Tak minat katanya. Bio la, janji aku & kawan² aku happy:P.

Blk dr menunggang kuda, bersiap pula nak ke JJ. Tak lain tak bukan nak tgk wayang b4 derang balik. Makan² & window shopping terserempak plak dengan Rosyam Nor, Stacy & aktor cina(tak kenal)utk promosikan power root. Lepak tepi je tp tak beli pn;)).


Tengok wayang cite Obsessed. Sadis!Nyampah!Geram!Lawak!sume ada bila tengok cite tue. Mental disorder tol. Tanak cite, sile tengok senirik ye;)). Hbs wyg, anto lak kwn² aku ke Komuter Kepong. Its time to say Gudbye...sedey:(sbb x puas bercerita, bergelak ketawa.

Tak pe² next week akan jumpa jugak kt kL tower. Penjelajahan dlm KL. Masing² tak pnh jejak lg melainkan aku pnh le sekali tu pn rombongan sek;)).

*** Entry ini telah delay sehari & selamat tiba hari ini mengikut waktu tempatan Uganda:))

6 comments:

| Krsty Pinky | said...

selamat hari jadi..
dapat x sms aku hr tu?

~:|:sara:|:~ said...

dpt...tp sorry tak leh reply...
krdt dh xpired... :(
thanx 4 the wishes!

| Krsty Pinky | said...

huhu..aku ingt x sampai sbb ekau kn ade 2 no..

~:|:sara:|:~ said...

no lama pn still on lg...tp aku bg jef pakai...gpn ramai yg tau no fon tu..syg lak kalo x guna..

kak Bib said...

oooo seronok nya naik kuda dgn si Adam....
awat dia tak bg hang naik tanpa dia pegang kuda tu?
kalau tak lagi best!!!

~:|:sara:|:~ said...

dia takut...kalo aku naik sorg mmg banyak aksi aku nak buat...hekhek..

skg ni Mastura selalu tanya bila lagi nak p nek kuda..ari tu p tak bawak dia..sian plak..kalo nak p sana dah x dak geng..huhuhu